Privacybeleid izzyjazzclub.com

Versie 1.09
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 11/12/2022.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten dat we geen gegevens verzamelen als u onze website gebruikt.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van izzyjazzclub.com. U dient zich ervan bewust te zijn dat Kobe Gregoir niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Kobe Gregoir respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van gegevens

Communicatie

Enkel via e-Mail. Er wordt niks van data opgeslagen op onze systemen. Er worden ook geen nieuwsbrieven uitgestuurd.

Cookies

Wij verzamelen geen gegevens voor onderzoek. Deze website maakt geen gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

U kan via deze website in contact komen met derde partijen via links die in deze website zijn opgenomen. U verklaart zich akkoord met het feit dat deze communicatie enkel tussen u en deze derde partij wordt gevoerd en dat Kobe Gregoir hier geen deel van uitmaakt en dat u Kobe Gregoir niet verantwoordelijk zal stellen mocht deze communicatie tot schade lijden. Aan de externe sites heeft Kobe Gregoir geen zeggenschap en draagt ze ook geen verantwoordelijkheid. Links die niet goed meer werken of websites van derde partijen die niet meer de respectievelijke inhoud weergeven kunnen steeds gemeld worden. 

Copyright 

U mag geen enkele inhoud (informatie, diensten, software, producten) van deze website kopiëren, downloaden, reproduceren, verdelen, uitgeven of afgeleid werk daarvan produceren zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van Kobe Gregoir . Als u materiaal van derden wenst te gebruiken dient u de copyright eigenaar te contacteren. De inhoud van deze website wordt beschermd door de auteursrechten van naam. 

Foto's

Van de activiteiten worden doorgaans foto's genomen. Sommige van deze foto's worden op de website geplaatst. Iedereen die liever geen foto's van zijn/haar op de website wil zien of die bepaalde foto's op de website liever niet wil zien neemt contact op met Kobe Gregoir (info@kobegregoir.com) . De foto's worden dan zo snel mogelijk verwijderd.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Bevoegde wethouder 

Deze voorwaarden en condities vallen onder Belgische wetgeving. Enige betwisting zal worden behandeld door de rechtbank van Brugge.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen.
Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Kobe Gregoir
Weidestraat 62
8310 Assebroek - Brugge

info@kobegregoir.com